Οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα επιστροφής για όλα τα προϊόντα εντός 7 ημερών από την παράδοση ή την παραλαβή, για αγορά από την εταιρεία Blue Horizon Marine και εφόσον εγκριθεί από την εταιρεία μας μονομερώς.

Έχουν επίσης τη δυνατότητα επιστροφής για όλα τα προϊόντα εντός 14 ημερών από την παράδοση ή την παραλαβή, για αγορές από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Χρησιμοποιήστε αυτή τη σελίδα για να μάθετε για την Πολιτική Επιστροφών και Ακυρώσεών μας.

ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΑΣ, ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΣΕΩΝ.

 


ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Επιστροφή Προϊόντων

  Επιστροφές ανταλλακτικών γίνονται δεκτές μόνο στήν περίπτωση που το ανταλλακτικό δεν έχει χρησιμοποιηθεί και βρίσκετε στην αρχική του συσκευασία.  Σε καμία περίπτωση δεν επιστρέφονται ηλεκτρικά CDI Units, Power packs, Stators, Triggers, Coils, Rectifiers, Electric Starters, Trim Motors, Fuel Injectors and Solenoids.

 

    • σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της εταιρείας πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας (λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά, με κακή συσκευασία κ.λ.π.).
    • σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες υπήρξε πρόβλημα / πραγματικό ελάττωμα στο προϊόν (λειτουργίας ή ποιότητας) το οποίο καλύπτει η εγγύηση του προϊόντος και εφόσον η εγγύηση έχει δοθεί από την εταιρεία. Δεν εμπίπτουν στην παρούσα διάταξη προϊόντα που καλύπτονται από εγγυήσεις τρίτων όπως από τον κατασκευαστή του προϊόντος ή τον αντιπρόσωπό του.

 

Σε όλες τις περιπτώσεις αυτές, ο πελάτης έχει την επιλογή είτε εξ αρχής να μην αποδεχτεί την παραλαβή του προϊόντος είτε, αφού έχει παραλάβει, να επιστρέψει το προϊόν, εντός 14 ημερών από την ημέρα της παράδοσης.

Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται σε άριστη κατάσταση, στην κατάσταση που παρελήφθησαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία του προϊόντος να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση. Σε περίπτωση που δεν επιστραφούν εντός 14 ημερών τότε η εταιρεία δύναται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή και αντικατάσταση. Επιπλέον, για όλες τις περιπτώσεις θα πρέπει το προϊόν προς αντικατάσταση-επισκευή να συνοδεύεται απαραίτητα με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής κ.ο.κ). Πριν από κάθε επιστροφή συνίσταται να προηγηθεί συνεννόηση με την εταιρεία Blue Horizon Marine.

Στην περίπτωση που κάποιο είδος που παραλάβατε είναι προβληματικό μπορείτε να φέρετε/στείλετε το προϊόν χωρίς να επιβαρυνθείτε το κόστος της μεταφοράς. Εφόσον το προϊόν εμφανίζει κάποιο κατασκευαστικό ελάττωμα, το αντικαθιστούμε αμέσως δωρεάν. Στην περίπτωση που σας στείλαμε λάθος είδος, σας στέλνουμε το σωστό και αναλαμβάνουμε κάθε κόστος μεταφοράς, παλιού και νέου προϊόντος. Ηλεκτρικά εξαρτήματα ( CDI Units, Power packs, Stators, Triggers, Coils, Rectifiers, Electric Starters, Trim Motors, Fuel Injectors, Solenoids κλπ) δεν καλύπτονται με εγγύηση εκτός εάν είναι ελατωματικά με την παραλαβή τους.

Σε περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε το προϊόν για δικούς σας λόγους, μπορείτε να το κάνετε σε διάστημα 14 ημερών (με την πλήρη συσκευασία του), αναλαμβάνοντας εσείς τα έξοδα μεταφοράς. Η επιστροφή χρημάτων γίνεται με τον ίδιο τρόπο που έγινε η πληρωμή, δηλαδή αν μια συναλλαγή έχει πραγματοποιηθεί μέσω κάρτας, τότε και η επιστροφή θα πρέπει να πραγματοποιηθεί στην κάρτα.

 


ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΕΩΝ

Πώς να ακυρώσετε την ηλεκτρονική σας παραγγελία

Εάν έχετε επιλέξει την παραλαβή από το κατάστημα της εταιρείας Blue Horizon Marine, μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας ανά πάσα στιγμή μέχρι και 2 εργάσιμες μέρες από την ημερομηνία επιβεβαίωσης την παραγγελίας, επικοινωνώντας τηλεφωνικώς με το κατάστημα  για να παραλάβετε το προϊόν σας.

Εάν έχετε επιλέξει την παράδοση με ταχυμεταφορά (courier), μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας οποιαδήποτε στιγμή πριν το προϊόν σας δοθεί στην υπηρεσία παράδοσης.
Μετά την αποστολή του προϊόντος σας, η κατάσταση της παραγγελίας σας θα ενημερωθεί αυτόματα και δεν θα μπορεί πλέον να ακυρωθεί.
Μπορείτε, φυσικά, να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε, ακλουθώντας τις οδηγίες επιστροφής όπως περιγράφονται παραπάνω.

Για να ακυρώσετε την παράδοση με ταχυμεταφορά (courier), παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στα +302104815190 Δευτέρα με Σάββατο, από τις 09:00 μέχρι τις 14:00.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Διαδικτυακά, χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας μας.

Τηλεφωνικώς, στο +00302104815190.

Με email, στo mail@bhmarine.com

Θα σας απαντήσουμε Δευτέρα με Παρασκευή, από τις 08:00 μέχρι τις 16:00.

Αλλαγές στην Πολιτική Επιστροφών και Ακυρώσεων μας

Διατηρούμε το δικαίωμα να αλλάξουμε ή να ενημερώσουμε την Πολιτική Επιστροφών και Ακυρώσεων μας. Οποιεσδήποτε αλλαγές θα δημοσιευτούν σε αυτήν τη σελίδα.